نوعی پلو. طرز تهیه: گوشت را قیمه کرده بعد از سرخ شدن پیاز در روغن قیمه را می ریزند بحدی که پخته گردد و پس از پخته شدن که بروغن آمد آن را در لای پلو گذارند
نوعی پلو. طرز تهیه: گوشت را قیمه کرده بعد از سرخ شدن پیاز در روغن قیمه را می ریزند بحدی که پخته گردد و پس از پخته شدن که بروغن آمد آن را در لای پلو گذارند
نوعی پلو. طرز تهیه آن بدینگونه است که گوشت را قیمه کرده بعد از سرخ شدن پیاز در روغن، قیمه را میریزند و چون قیمه سرخ شود آب در آن ریزند بحدی که پخته گردد و پس از پخته شدن که به روغن آمد آن را در لای پلو گذارند. (فرهنگ فارسی معین)
نوعی پلو. طرز تهیه آن بدینگونه است که گوشت را قیمه کرده بعد از سرخ شدن پیاز در روغن، قیمه را میریزند و چون قیمه سرخ شود آب در آن ریزند بحدی که پخته گردد و پس از پخته شدن که به روغن آمد آن را در لای پلو گذارند. (فرهنگ فارسی معین)
نوعی پلو. طرز تهیه: گوشت را قیمه کرده بعد از سرخ شدن پیاز در روغن قیمه را می ریزند بحدی که پخته گردد و پس از پخته شدن که بروغن آمد آن را در لای پلو گذارند
نوعی پلو. طرز تهیه: گوشت را قیمه کرده بعد از سرخ شدن پیاز در روغن قیمه را می ریزند بحدی که پخته گردد و پس از پخته شدن که بروغن آمد آن را در لای پلو گذارند